Uutiset , ·

Tuhansien suomalaisten esikuvaksi viime aikoina noussut vapaaottelija Makwan Amirkhani nähdään mahdollisesti seuraavan kerran UFC-kehässä joulukuussa Las Vegasissa. Siihen saakka miehen elämään mahtuu monenlaista, sillä parhaillaan häntä viedään vauhdilla mainos- ja valistuskampanjasta toiseen.

Viikonloppuna luvassa on kuitenkin myös jotain aivan uutta, sillä Makwan matkustaa Maltalle, jossa hänen on määrä kokeilla uutta ammattia. Hänet nimittäin nähdään pyörittämässä rulettipöytää perjantaina ja lauantaina. Makwan itse jännittää jo viikonlopun urakkaansa.

Makwan Amirkhani

Makwan Amirkhani

– Pakko myöntää että vähän jännittää! Oon käynyt kyllä Helsingin Casinolla pari kertaa ehkä viis vuotta sitten. On pelit toki tuttuja koska oon rulettia ja muita pelejä netissä kokeillut. Toivottavasti jännitys ei näy sinne ruutujen toiselle puolelle kun pelit alkavat. Maltalle menen eka kertaa käymään. Sen tiedän maasta, että lämmintä riittää. Eiköhän reissusta kiva tule, Makwan kommentoi Rizkin verkkosivuilla.

Viisivuotiaana Suomeen Iranista muuttaneesta Makwanista julkaistiin taannoin verkossa dokumentti, jossa seurattiin hänen elämäänsä UFC-uran alkuvaiheista.