Uutiset , ·

Kauan ei julkisuudessa viime päivinä näkyneen hämeenlinnalaispelurin tarvinnut murehtia menetetyn 1600 euron voittonsa perään. Iltapäivälehdet uutisoivat näyttävästi ultamaattinengamblaaja.com-sivuston fanien Facebook-sivulla esitetyn voittolapun tekijän tuntoja tämän menetettyä rahansa.

Nyt tarina saa kuitenkin onnellisen päätöksen, vaikka Veikkaus ei suostunutkaan maksamaan miehelle kuuluvia voittoja ennen poliisitutkintaa. Guts.com ojensi auttavan kätensä ja hämeenlinnalaispelurille kilahti menetettyä summaa vastaava 1.600 euroa kattamaan parin päivän takaiset ongelmat.

– No oli todella yllätys. Hieno temppu, suurkiitos Gutsille. Norjalainen toimitusjohtaja soitti suoraan ja kertoi tarjouksensa. Ei tarvinut kauan miettiä. Guts.com mainostaa itseään nopeilla rahansiirroilla. En tiedä sainko erikoiskohtelua, mutta luvatut 1.600 euroa tulivat heti uudelle pelitililleni ja rahat olivat käytännössä heti nostopyynnön jälkeen tililläni. Tuli kyllä upea fiilis, hämeenlinnalaispeluri iloitsee.