BB-Messiaat , ·

 

Kuusi viikkoa siitä puhuttiin, uhkailtiin ja lopulta se toteutettiin. Big Brother on rankempi kuin koskaan aikaisemmin vai onko sittenkään? Se selviää kuluvien päivien aikana kun vihdoinkin saadaan selville miten rangaistus toimii ja kestääkö se muutamaa päivää pidemmälle. Mahtavaa! Tästä Kiron Kivikosta voi kehkeytyä vaikka ja mitä vielä.

Kuvakaappaukset4-003Entä mitä mieltä te olette kolmikosta joka sinne lähetettiin?

Jenna taisi olla valintana melkein selvin. Harmi vaan että tuntuu että tämä nainen on saanut kyllä rankimman koulun tuolla talossa ja melkein kaikki rangaistukset on tavalla tai toisella koskenut neitokaista. Joukkueesta on lähtenyt talon toiselle puolelle jo bestis, sen perään poikaystävä ja vielä kiellettiin lattiallakin nukkuminen. On se rankkaa.

Nimon kohdalla huusin hoo-si-annaa. Ihan mahtavaa. Tyttö joka on itkenyt kuusi viikkoa suoristusraudan vuoksi elää nyt tehtäväalueella. Haha. Harmi vaan että tänään perässä meni Andte, joten tällä nuljaskalla on kaikki mahdollisuudet pokailuun. Pakko sanoa että mä nään punaista sen suhteen että tää nainen meni talon söpöimmän pariskunnan väliin nokkimaan /:

Jarno.. jarno.. inhokki! Miehen asenne on kyllä sellainen että on ihan pakko kysyä ”mitä hemmettiä sä teet talossa?”. Jos isoveljellä ois munaa niin suoraan tehtäväalueelta ulos ja kotimatkalle. Mun mielestä yksi tärkeimmistä ominaisuuksista asukkailla on että pitää heittäytyä rooliin kuin rooliin. Antaa sirkushuvia koko rahan edestä kansalle, koska siksihän sinne on menty. Tältä mieheltä ei löydy minkäänlaista mielikuvitusta tai heittäytymistä. Boooooooring!

 

..josko tuolla talossa nyt vihdoinkin alkais tapahtumaan jotain?

 

<3:lla Niko Saarinen

 

 

 

Kommentit