BB-Messiaat , ·

 

Formaatti joka on jaksanut viihdyttää,ihastuttaa,puhututtaa jo kymmenen vuoden ajan suomalaisia on totaallisen väsynyt. Kuolettavan väsynyt. Olisiko niin että isoveli vetäytyy viimeinkin haukkaamaan happea ruuduista vaikka edes välivuoden verran? Ohjelman katsojaluvut ovat edelleen katsotuimmat subilla, mutta kymmenen vuoden aikana ne ovat tällä hetkellä samassa kuin vuonna 2005. Se on aikamoinen pudotus ohjelmalle joka on vuodesta toiseen porskuttanut aina vain suuremmilla luvuilla eteen päin. Saman kertaustahan se on vuodesta toiseen, mutta nyt tuntuu että kaikki tämän ohjelman ympärillä alkaa olemaan jo hieman uuvuttavaa..ja jotenkin sellaista ”no koska tää vaan kuuluu syksyyn niin mä nyt katon tätä, tänäkin vuonna” -fiilistä.

Zzz..

 

Chrome Legacy Window 15.10.2014 230121

 

Jenna & kiron kivikko oli kieltämättä parasta mitä tämä formaatti on vuosiin katsojilleen (..tai ainakin minulle) tarjonnut. Se että nainen joka tuli taloon hehkeenä, on kuusi viikkoa myöhemmin Uuno Turhapuron näköisenä kantamassa kiviä neljä vuorokautta, pihalla. Ajatelkaa kuinka halpaa viihdettä tämä oli? Se ei maksanut mitään! Tämän viikon jälkeen olin aivan varma että nyt tää lähtee sellaiseen nousuun että oksat pois, mutta ei.. Tässä sitä taas ollaan. Talossa ei tapahtu mitään, uutiset päivityy harvemmin kuin koskaan ja 24/7 avaaminen on suorastaan mahdotonta.

Pelastaako ”Operaatio syysmyrsky” talon vai oliko tämä todellakin tässä?

Plussaa siitä että finaali on jo perjantaina! Se on jotain sellaista mitä ei ole ennen nähty ja antaa toivoa siitä että finaaliviikko olisi edes hieman erinlaisempi kuin aikaisemmin.. josko tää vielä kerran yllättää ja se on sitten siinä! _o/

 

<3lla Niko Saarinen