BB-Messiaat , ·

 

NIKO : Ajattelin että on aika koota jonkinlaista TOP10 -listaa tästä kaudesta. Mä en tiedä olenko mä väsynyt vai onko tää formaatti vaan nukahtanut lopullisesti? Tässä mun kymmenen asiaa jotka mä muistan tästä kaudesta tällä hetkellä. Toivottavasti kuukauden päästä lista on hieman iloisempi, koska nyt mä oikeasti laitoin itseni aika ahtaalle miettiessäni näitä juttuja.

1. Kautta on menty melkein 1/3 ja mä ihan oikeasti muista edes vielä kaikkien asukkaiden nimiä. Tää on ennätys! Vaikka mä olen enemmän tai vähemmän katsonut kaikkia kausia niin on tässä vaiheessa kautta yleensä jo muistanut asukkaiden nimet. Nyt mun mielestä porukka on niin toistensa kopioita että näitä muutamaa pimatsukkaa en tosiaan saa päähäni millään. Ois ihanaa sanoa että ”luomu”, mutta kun ne on kaikki sitä. Se on ehkä tämän kauden ongelma.

DSC_7317

2. Tää formaatti elää bimboilla silikoonimisseillä ja homoilla. Se on fakta. Mediaan tarvitaan pöhinää ja vaikka se on jo niin nähty, niin tässä formaatissa se ilmeisesti vaan toimii vuodesta toiseen. Jonilla oli kaikki avaimet ensimmäisen viikon aikana, mutta kuten monissa paikoissa veikkailtiin niin oli se alku pelkkää suurta näytelmää ja nyt hän on pelkkä varjo, vaihtuvien tapettien seassa. Harmillista, mutta kukaan ei pysty pitämään roolia päällä talossa jossa kamerat valvovat jokaista liikettäsi.

3. Plussaa on ehdottomasti se että talossa on tällä kaudella uusi sauna. Harmi vaan että se ei ole koskaan päällä ja asukkaiden käytössä.

4. Sääntörikkomukset. Isoveli oli muutama viikko sitten hereillä ja antoi asukkaille aika kipakkaa palautetta niistä. Kirjeessä uhkailtiin jopa talosta poistamisen kanssa. No munattomaksi jäätiin. Pariskunta kirjottelee toistensa käsiin viestejä, varoitus joka ei varmana johda mihinkään. Jonathan lähettää terveisiä ulkomaailmaan poikaystävälleen, herttaista. Uskoisin että seuraava ”suuri käänne” on että värityskirja saa poikaystävänsä taloon.

bb-jonathan

5. Iso plussa myös uusista asukkaista jotka mahdollistavat sen että luomut pääsevät vieläkin pidemmälle kisassa ja kuluvat häätöäänestykset tulee olemaan ihan yhtä tyhjän kanssa. Pakko sanoa että nää paranee kyllä kauden mennessä eteen ja odottelenkin kovasti että siellä olisi muitakin kuin talon vanhukset ja uudet asukkaat.

6. Pientä plussaa kyllä siitä että talon viikkotehtävät ovat nykyisin viikonloppuisin. Jotenkin tuntuu että edes näinkin pieni uudistus kymmenessä vuodessa piristää kummasti.

7. Lisäksi hienoa on että kautta on menty jo aika pitkä matka ja talossa ei ole vielä sen suuremmin ramppaillut vieraita. Jotenkin mun mielestä tän formaatin idea on normaalikausilla se että asukkaat on ihan oikeasti eristyksissä siellä talossa muusta maasta. Jotenkin meno on suhteellisen alkeellista, mutta viime vuoden perään ehkä ihan hauskaakin vaihtelua että ollaan vähän ns. ”sarjan alkuperäisen idean juurilla”.

f18

8. Tässä kohtaa listaa mun pitää oikeasti alkaa jo miettimään mitä kirjoitan kun ei oikeastaan ole mitään mistä kirjoittaa.

9. Nyt mä keksin! Mä muistan tämän kauden aina katsojista jotka äänestivät Annen taloon ja sitten Annen ensimmäisenä ulos. Se oli ehkä paras esimerkki siitä että vaikka asukkaita aina morkataan heidän tyhmyydestään niin ei siellä kotonakaan ilmeisesti aina olla ihan valot päällä. Tää oli ehkä surkuhupaisinta aikoihin!

10. Kiitos myös osakseen onnistuneista asukasvalinnoista. En nimittäin oikeasti muista että mulla olisi koskaan tunteet kuumennut yhtä paljon sarjaa katsoessani kuin aina niinä hetkinä kun Jussi istui päiväkirjahuoneessa. Ne ilmeet, ne jutut. Masokistin vikaa mussa selvästi on sillä huomasin että kaipaan niitä.

 

<3

Kommentit