BB-Messiaat , ·

JORI: Kun viime vuonna astuin voittopokaali kädessä yökerhoon Big Brotherin virallisille jatkoille, minua kummastutti ihmiset, jotka tulivat kiittämään minua voittamistaan rahoista. Eräskin herra kertoi voittaneensa minulla 600 euroa. Mietin, että olipa kaveriporukalla kovat panokset. Myöhemmin minulle selvisi, että useilla pelifirmoilla voi lyödä vetoa voittajaehdokkaansa puolesta.

jorivoittaja

Homma on aika mielenkiintoinen. Kertoimet ovat aika hurjat. Pienelläkin summalla voi voittaa aika paljon.  Ja se mikä tekee vedosta jännittävän, on se että tässä vaiheessa ei oikeasti voi tietää kuka voittaa. Tämän hetken suosikilla on pienempi kerroin kuin asukkaalla, johon ei nyt uskota. Kertoimet muuttuvat ja elävät koko ajan. Ja tietysti aina jonkun asukkaan putoamisen jälkeen. Minäpä vielä havainnollistan:

bbveto2

Tässä siis nähdään, että KUKAAN ei usko Tuulikin tai Annan voittavan. Siksi heillä voi voittaa suurimman summan. Ja Joonas on ehdoton suosikki.Hänellä voi voittaa vain 4,5 kertaisesti laitaetun summan. Mutta miksei Anna muka voisi pärjätä? Minusta hän on suloinen kikattelija.  Jos siis laitan nyt vaikka 10 euroa Annalle ja hän voittaa BB:n,  voitan 25 x 10 = 250 euroa.

Mutta enpäs laita. Laitanpa Andtelle, joka on minun tämän hetken suosikki. Rauhallinen lapinmies, jonka joikhaamiset ovat hykerryttävää kuunneltavaa.

andte

Näin päräytin kympin Andtelle. Tällainen kuitti tulee ja siitä näkee, että jos ukko voittaa, niin minulle tulee satanen verotonta voittorahaa.

Summan ei tarvitse olla suurikaan, niin se antaa aivan uudenlaisen kutinan esimerkiksi jääkiekko,-jalkapallo,-tai koripallopelien katsomiseen. Ja miksei Big Brotherinkin…

Jos kiinnostuit, niin oman vetosi voit käydä tekemässä tästä: (klikkaa kuvaa)

guts-logo

MUTTA MITÄS MIELTÄ ON NIKO?!

nikovoittaja

NIKO:

Ihan mieletöntä! Tai siis mä en oikeen koskaan oo ymmärtänyt sitä, että miksi ihmiset laittavat rahaansa siihen, että he äänestävät suosikkiaan puhelinäänestyksellä Big Brotherissa? Tai siis ihan mahtavaa että laittavat, koska ilman teidän ääniä mun taival talossa olisi loppunut muutamankin kerran :)

Jori vinkkasi mulle että näiden asukkaiden puolesta voi lyödä vetoa.  Mahtavaa.  En tiedä mitään jännittävempää kuin se että siellä finaalissa oikeasti ois se tyyppi, jonka puolesta sä oot laittanut rahaa likoon.  Ja jos siitä tulee 100 000 euroa rikkaampi, niin säkin kostut siitä edes hieman.

Mun on pakko mennä sieltä mistä aita on matalin.. Mun kymmenen euroa menee Joonakselle. Mun mielestä tää hemmo on aika boooring talossa, mutta silti pienellä silmäyksellä melkein kaikkien suosikki. Kamalaa sanoa, mutta kaikki erinlainen ja sellainen mihin ei olla tuossa formaatissa totuttu on aina ”cool”, varsinkin kun mennään kaudella kymmenen ja kansa on nähnyt melkein kaiken. Eli jos Joonas vie potin niin musta tulee 35 euroa rikkaampi. Ei se nyt ihan miljoonaa oo, mutta kyllähän sillä maksaa jo ton 24/7-palvelun ja jää vielä muutama euro voittoa siitäkin :D Haha.

joonasveto

..en viitsinyt apinoida Joria, mutta kyllä mäkin melkein Andtelle sen rahan olisin voinut laittaa likoon.

Muistakaa että tätä ilmiötä on vielä hyvin paljon jäljellä ja mitä tahansa voi tapahtua. Ei muuta kuin veikkailemaan! ;)

TÄSSÄ VIELÄ OHJEET,MITEN OMAA SUOSIKKIA PÄÄSEE VEIKKAAMAAN:

Mene GUTS.COM sivuille. Klikkaa VEDONLYÖNTI ja siellä vasemmalla listalta löytyy ERIKOISET ja siellä SUOMI ja siitä sitten BIG BROTHER SUOMI. Sitten vain klikkaamaan omaa suosikkia. Oikealle ilmestyy PELIKUPONKI johon sitten laittaa summansa ja klikkaa LYÖ VETO. Pitäähän sinun myös rekisteröityä, mutta sivut varmasti neuvovat siinä.

 

 

Kommentit