Uutiset , ·

Realitysarjojen uranuurtaja Big Brother on taas käynnistynyt Suomessa. Äskettäin uuteen BB-taloon pääsi ensin asumaan joukko suomalaisia julkkiksia, mutta nyt vuorossa on perinteisempi niin sanottu taviskausi. Viime sunnuntaina Big Brotheriin asteli mukaan kuusitoista uutta asukasta, jotka asuvat BB-talossa tuttuun tapaan peräti kaksitoista viikkoa. Kolmen kuukauden ajan asukkaat kisailevat keskenään katsojien suosiosta monenlaisissa tempauksissa ja kilpailuissa.

Luvassa lienee myös jonkin verran yllätyskäänteitä, jos tuotantoyhtiö noudattaa perinteistä kaavaa. Taloon voi olla astelemassa kauden aikana myös uusia asukkaita, mutta siitä ei ole tässä vaiheessa vielä tietoa. Big Brother -ohjelman fanit ryhtyivät heti ensimmäisenä iltana spekuloimaan siitä ketkä asukkaista selviävät kisassa pisimmälle ja kuka poistuu talosta voittajana. Julkkisten Big Brotherin voitti painin MM-mitalisti Petra Olli ja nyt talossa on mukana keihäänheiton MM-mitalisti Sanni Utriainen.

Sosiaalisen median fanipalstoilla keskustelu käy kuumana, ja nyt myös Mr Greenin asiantuntijat ovat rankanneet asukkaat järjestykseen voittopotentiaalin perusteella. Asiantuntijoiden mukaan voittajasuosikki on BB-Pekka, joka osoittautui nopeasti mukavaksi seuramieheksi ja talon ilopilleriksi. Toiseksi listalla nostetaan somessa jo ennen ohjelmaa suuren suosion saanut BB-Anssi ja kolmanneksi rankataan BB-Laura R. Viiden ennakkosuosikin joukkoon ovat päässeet myös BB-Sami ja BB-Aki. Asiantuntijoiden arviot menivät edellisellä kaudella tosin hieman pieleen, sillä kisan voittanut BB-Joel rankattiin kauden alussa vasta yhdeksänneksi.