Uutiset , ·

Suomessa vietetään parhaillaan hiihtolomia, kun vuorossa on Keski-Suomen lomakausi. Etelä-Suomessa lunta ei ole nähty tänä talvena nimeksikään, mutta samaan aikaan Suomen Lapissa lunta on historiallisen paljon. Tämä on saanut yhä useamman eteläsuomalaisen suuntaamaan pohjoisen hangille talvipakkasista nauttimaan.

Turisteille on luvassa unohtumattomia elämyksiä ja takuuvarmaa hauskanpitoa, sillä Lapissa ei tunnetusti juuri mökötetä. Pöydällä tanssiminen after skissä onkin monille aikuisille tuttua puuhaa laskettelun ja hyvästä seurasta rinteessä ja ravintoloissa nauttimisen ohella. Elämyksiä Lapissa siis riittää, ja vauhdikkaimmille tarjolla on myös esimerkiksi moottorikeilkkailua ja helikopterilennätyksiä.

Lappiin suunnataan tänäkin keväänä esimerkiksi perheen tai ystävien kesken, työporukalla, harrasteryhmällä tai esimerkiksi kilpailupalkintona. Lapin paras sesonkikausi ajoittuu maalis-huhtikuulle, jolloin ulkona voi nautiskella lämpimässä auringonpaisteessa ja ulkoilmaravintolat täyttyvät iloisesta juhlakansasta.

Kommentit