Uutiset , ·

Marraskuussa 2017 toimitansa aloittanut Teee Club on suomalainen miesten paitakerho, joka postittaa jäsenilleen yksilöllisen designpaidan kuukausittain kiinteään pakettihintaan. Ytimessä ovat suomalaisen miehen vartalolle mitoitetut luomupuuvillaiset t-paidat ja niiden uniikit printit.

– Kaikki alkoi frendiporukkamme turhautumisesta kalliisiin merkkipaitoihin ja kaupoissa kiertämiseen. Logoutopiassa eläminen käy sekä lompakon että ajan päälle, joten päätimme suunnitella itse paitoja, joiden takana voimme seistä, Teee Clubin perustajiin lukeutuva Jaajo Linnonmaa kertoo.

– Käytännössä kaveripiirimme vain räjähti ennätysnopeudella koko Suomen laajuiseksi. Klubilaiset on helppoa bongata katukuvasta, sillä paitojamme ei saa mistään muualta. Se luo yhteisöllisyyttä ja fiilistä, Linnonmaa jatkaa.

Jäsenet voivat myös lunastaa kustomoituja tuotteita ilmaiseksi suosittelemalla Teee Clubia eteenpäin ja kerryttämällä pistesaldoa. Klubilaisille aukeaa myös mahdollisuus hankkia edeltävien kuukausien paitoja huokeaan hintaan. Liittyminen tapahtuu verkkosivujen kautta ja valittavana on jäsenyyspaketteja kolmesta kuukaudesta kokonaiseen vuoteen.