Uutiset Videot , ·


Urheiluväen katseet kohdistuvat pian Suomeen, kun Tampereella ja Helsingissä järjestetään vuosien odotuksen jälkeen jääkiekon MM-kisat. Venäjän sotarikosten vuoksi Hartwall Areena on ulkona kisoista, mutta Helsingin jäähalli on pikavauhtia muutettu kisa-areenaksi. Tärkeimpiä otteluita pelataan kuitenkin Tampereen upealla Nokia Arenalla.

13.-29. toukokuuta järjestettävä MM-turnaus vetää luonnollisesti puoleensa hyvin merkittävän määrän kisaturisteja, ja esimerkiksi Tampereella kaupunkiin odotetaan jopa 200 000 turistia. On siis selvää, että molemmissa kaupungeissa ja niiden lähistöllä majoitusten hinnat ovat kisojen aikana pilvissä. Kysynnän ja tarjonnan laki on nostanut hintoja niin hotelleissa kuin esimerkiksi AirBnb-majoituksissa.

Yhden hengen huone Sokos Hotel Tornista sunnuntain finaalipelin yöksi maksaa nyt 490 euroa. Kahden hengen huone Lapland Hotelista samalle yölle maksaa 612 euroa. Hieman yllättävää on, että vapaita hotelliöitä löytyy vielä molemmista kisakaupungeista.

Tavallisiin hintoihin verrattuna Tampereen hotellihinnat ovat noin kolminkertaiset tavalliseen verrattuna. Tästä syystä moni jännittää MM-otteluita kotisohvalta käsin. Myös esimerkiksi vedonlyönnissä nähdään varmasti tavallista suurempaa kysyntää kisojen aikana. Asiasta kiinnostuneiden kannattaa tutustua ajoissa vastuulliseen pelaamiseen. MM-finaali pelataan Tampereella 29. toukokuuta, jolloin selviää myös nähdäänkö Tampereen Keskustorilla historiallisen suuret juhlat.