Uutiset Videot , ·


Suomen ylivoimaisesti suosituin radio-ohjelma on arkiaamuisin suomalaisia Radio Suomipopin taajuudella herättelevä Aamulypsy, jossa juontajina toimivat nykyisin Jaajo Linnonmaa, Janni Hussi ja Tuukka Ritokoski. Janni tuuraa Anni Hautalaa, joka on parhaillaan äitiyslomalla. Viime vuosina myös televisiosta tutuksi tullut Jaajo juontaa muun muassa Haluatko miljonääriksi ja Diili -ohjelmia ja toimii sarjayrittäjänä.

Linnonmaa on valittu jo yhdeksän kertaa Vuoden radiojuontajaksi, eli joka vuosi palkinnon perustamisesta lähtien. Hänen kanssaan palkinnosta kilpailevat muun muassa sellaiset kotimaiset radiotähdet kuten Veronica Verho, Sami Kuronen, Kimmo Vehviläinen ja Aki Linnanahde. Vuoden radiojuontajan nimitys aiheuttaa luonnollisesti spekulaatioita kahvipöydissä, mutta myös muissa ympyröissä. Nyt vedonlyönnin asiantuntijat ovat katsoneet, että Linnonmaa on ylivoimainen voittajasuosikki. Seuraavaksi suurin todennäköisyys voittoon on heidän mielestään Verholla, Kurosella, Vehviläisellä ja Linnanahteella. Voittaja valitaan yleisöäänestyksellä, johon voi osallistua tästä linkistä.

Kisassa Linnonmaan kintereillä oleva Sami Kuronen isännöi parhaillaan Temptation Island Suomi -realitysarjan tuotantokautta, joka jouduttiin kuvaamaan tällä kertaa Levillä, Suomen Lapissa. Levin maisemissa mökkitunnelmissa nähdään tuttuun tapaan joukko sinkkuja ja seurustelevia pareja viettelemässä toisiaan. Jaajon tavoin myös Sami on siis aktiivinen myös television puolella.