Uutiset , ·


Parhaillaan suomalaiset saavat jälleen seurata julkkistähtien ja huippuvalmentajien tanssiesityksiä, kun Tanssii tähtien kanssa -ohjelman neljästoista tuotantokausi käynnistynyt. Toistaiseksi kisasta on pudonnut vain yksi pari, joten nyt on oivallinen hetki spekuloida mahdollista voittajaa esimerkiksi työpaikan kahvipöydässä.

Tähän mennessä kisasta on lähetetty kotimatkalle yksi pari, kun kirkkoherra Kari Kananen äänestettiin pois. Kilpailijoiden vähentyessä jännitys tiivistyy entisestään. Kotikatsomoissa ja työpaikoilla ennakkosuosikit varmasti vaihtelevat, mutta kansainvälisen peliyhtiön asiantuntijoiden mukaan laulaja-juontaja Krista Siegfrids on tuotantokauden todennäköisin voittaja. Toiseksi suurin todennäköisyys asiantuntijoiden mukaan on näyttelijä näyttelijä Ernest Lawsonilla.

Varsinkin lapsiperheissä ylivoimaiseksi suosikiksi on noussut Putous-ohjelmassa Tanhupallo-sketsihahmoa esittänyt ja hahmolle juuri oman televisio-ohjelmankin saanut näyttelijä Kiti Kokkonen. Kansansuosio ei jäänyt myöskään asiantuntijoilta huomaamatta, sillä Kokkonen on noussut ensimmäisten lähetysten myötä jo suosikkilistan kolmoseksi ohi Viivi Huuskan ja Kristo Salmisen. Muita kärkipäähän rankattuja ovat Waltteri Torikka, 
Elina Gustafsson ja Sita Salminen. Perää pitää Mikael Gabriel.