BB-Messiaat Uutiset , ·

BB-messiaat olivat pienellä tauolla ja nyt jatkuu taas höökillä eteen päin. Tuntuu jotenkin, että Kiron Kivikko teki BB:stä taas hippasen kiinnostavan. Se hämmensi sopivasti porukkaa ja nyt henkilöasetelmissa on muutenkin enemmän potkua. Kerrataanpa nyt siis tunnelmat jokaisesta asukkaasta.

bb-layla

BB-LEYLA

JORI: On Leyla jo vakisakkia porukassa, vaikka tuli kesken. Jämy likka. Ehkä en verran ärsyttävä naputtaja, että en ehkä pystyisi seukkaamaan sen kanssa. Mutta paikkansa talossa ottanut. Ja minusta ihan nätit kasvot hänellä on juu…

NIKO: Ihan OK. Ei juuri inhota, mutta ei toisaltaan ihastutakkaan.. Päässyt hyvin joukkoon sekaan ja ansainnut kyllä paikkansa talossa.

bb-joni

 

BB-JONI

JORI: Minä tykkään. Joni on juuri niitä tyyppejä, joka kasvaa ihmisenä talossa. Aivan kuten Aso aikoinaan. Aluksi sietämätön, mutta paljastuu sympaattiseksi ja hauskaksi tyypiksi. Alussa siirtyminen kartanosta kellarin ”järkevämpään” porukkaan antoi lähtölaukauksen ja siitä kehitys on ollut vain ylös päin. No en ehkä lähtisi oluelle hänen kanssaan, mutta kuitenkin ”etäfanitan”. Ja Niko hei, et ole samanlainen kuin Joni. Sun kanssa lähen kaljalle…

NIKO: Haha, kiitos Jori. Tää lämmitti mieltä. Ensimmäiset kaksi viikkoa ihan mieletön..sittemmin kun selvisi että veti roolia päällä sen muutaman viikon niin pisteet laski. Feikki on feikki vaikka voissa paistais :)

bb-tuija

 

BB-TUIJA

JORI: Tuota noin. Onko Tuija vielä talossa? Hänen kohdallaan huomaa tuotannon kyvyn nostaa tai piilottaa asukas. Tuija on ollut täysin paitsiossa. Nyt kun romanssi Andten kanssa on hiipunut, ei kameroita ole enää kiinnostanut. Itse ihmisestä minulla ei kyllä ole mitään pahaa sanottavaa. Ei ole itseasiassa mitään sanottavaa.

NIKO: Aluksi kuului ihan suosikkeihin, mutta viimeisten viikkojen aikana syntynyt jopa inhokiksi. Herttaisesta maalaistytöstä tulikin aikamoinen bitch. Hänen ja Joonaksen suutelointi altaassa oli kieltämättä bb-historian ällöttävintä. YÖK.

 

bb-dani

BB-DANI

JORI: Minusta Dani on pöhkö. Ihme puujumala. Kokee olevansa alfauros. Näen jopa narsistisia piirteitä. En ole nähnyt vielä mitään aitoa ja pehmeää hänessä. Alussa sanoin hänen olevan ylpeä. Pysyn kannassani. Tuoko talo hänessä vain huonot piirteet esiin, vai onko hän siviilissäkin tuollainen? Kerro Niko!

NIKO: Dani on Dani.. Olisipa talossa yksi Jenna vähemmän niin miehestä saataisiin varmana ihan erinlainen kuva väritettyä tänne ulkomaailmaan. No sellainen se BB-talo sitten on. Se joko tekee ihmiselle tosi paljon hyvää tai vastapallona mahdollisimman paljon pahaa.. Mä silti diggaan!

bb-jonathan

 

BB-JONATHAN

JORI: Ja siinä toinen pöljä. No onhan hän kaikkein näkyvin tyyppi talossa ja ansaitsee paikkansa. Mutta henkilökohtaisesti liian itsetietoiset ihmiset ärsyttävät minua. Päsmäröinti muita asukkaita kohtaan ärsyttää mutta päänaukomisesta Big Brotherille taas annan pinnan. Kun Jonathan otti kilaria sähköshokki-tehtävän jälkeen tunnistin hieman itseäni hänen kiukuttelussaan. Kauden jälkeen aion tarkastaa jossakin Seiskan kissanristiäisissä on mies mulkku vai ei…

NIKO: OMG. Miettii aivan liian paljon. Tekee talossa olostaan ihan liian vaikeaa sillä pähkäilyllään. Tunnistan hieman itseäni käytöksen suhteen (2008). Ei taivas! Jännä katsoa miten paljon ihminen voikaan muuttaa myös ympärillään olevia ihmisiä. Esim. Tuijasta on tullut täysi nuija tämän herran seurassa. En diggaa :/

bb-anna

 

BB-ANNA

JORI: Anna on pysynyt samanlaisena hölönä kuin alussakin. Ehkä välillä ärsyttääkin. Onko sanonut yhtään lausetta loppuun:”Tota,tota,niin,joo,jaa,iiiiik..!  Suloinen muumilaakson asukas, mutta yksiulotteinen. Tylsä. En nyt muista onko saanut yhtään kilaria talossa?

NIKO: Mielenkiintoinen, mutta liian yksinkertainen. Ihan kiva lisä talossa, mutta ei oikeen tarjoa mitään. Ei siis yhtikäs mitään.

 

 

 

 

bb-joonas

 

BB-JOONAS

JORI: Kun vedonlyönti sivua katsoo , niin Joonas on suosikeista kakkosena. Miksi?! Mitä muuta hän on talossa tehnyt kuin heitellyt nuuskapurkkia? Luulisi, että lyhytkasvuisuuden eksotiikkakin olisi jo laantunut. Pitkään Joonas keikkui peräti ykkösenä, mutta nyt Andte on onneksi mennyt hänen ohitseen. Revin pelihousuni,jos Joonas voittaa kisan.

NIKO: En edes aina muista että Joonas on talossa. Päälähetyksiä katsomalla on melkein mahdoton muistaa että tämä 120 cm elämäniloa vilisee talossa. Booooooring.

 

nn-armi

BB-ARMI

JORI: Porno-Armin tuntevat ovat sanoneet, että kyllä kohta Armi pistää tuulemaan. Mutta milloin? Miksi hän himmailee itseään, jos kerran on niin räväkkä persoona. Miksei vetäse samanlaista helmi-showta kuin Janica aikoinaan? Tarinoiden mukaan Armin privaatti-showssa on todella ronski meno…

NIKO: Jotenkin vaisu. Jännä kuitenkin seurata kuinka monesta häätöäänestyksestä nainen kauden aikana selviää ja ennen kaikkea miksi se niistä selviää? Onko tässä nyt taas käymässä ”janicat”?

bb-jennaBB-JENNA

JORI: Olen nyt ihan hirveä, mutta olen keskittynyt nykyään tarkkailemaan Jennan keskivartalo lihoamista. Alussa hän oli se talon hottis. Mutta hyvin on talo ryvettänyt. Uskon, että Jenna keikkuu loppu puolelle saakka. Mutta hohhoijaa. Jennan pitäisi olla jatkuvast Kiron Kivikko-tyyppisessä kriisissä että kiinnostaisi.

NIKO: Jenna on tarjonnut hyvin paljon tälle kaudelle. Alussa ihan lemppari..sittemmin hieman laskenut pisteitään kun on vehtaillut Danin kanssa ja unohtanut ihan tyystin itsensä. Jenna on kyllä loistava esimerkki siitä mitä talo tekee ihmisille, kuten Jori tuossa ylempänä mainitsikin. Jenna ja Kiron Kivikko on kuitenkin parasta mitä vuoden 2014 BB on tarjonnut. Pus!

bb-tuulikkioikea

 

BB-TUULIKKI

JORI: Nyt on Tuulikista löytynyt hieman särmää. Jotenkin näen hänet väilllä demonina mummon vaatteissa. Kyllä siellä päässä ajatukset käy omaa etua tavoitellen. Vaan eipä siinä mitään. Alussa oli minusta täysi turhis, vaan eipä enää.

NIKO: Tuulikin matka talossa on ollut mahtava! Mummelin päiväkirjahuoneessa laukomiset on ihan mahtavia. Loistavaa Tuulikki! On muuten varmana pisimpään talossa pysynyt ”vanhus”? Ja on kyllä paikkansa ansainnut vaikka finaalissa.. ei voi olla helppoa tuollaisen apinalauman keskellä eläminen :)

pertti

 

BB-PERTTI

JORI: No olen 100% varma, että ei voita mutta silti hyvä lisä taloon. Järkevä ukko. Järkevämpi kuin edesmennyt Tommy. Jotenkin täyttää samanlaisen paikan. Onkohan keski-ikäisten naisäänestäjien mieleen? Onko Pertti seksikäs mies? Miksi pohdin näin? En tiedä itsekkään…

NIKO: Ei mitään sanottavaa.

jussik.

 

BB-JUSSI K.

JORI: Aijai Jussi on hyvä asukki. Liian hyvä. Minusta jopa kilpailija Andtelle. Ettei vaan äänestäjät rakastuisi loppu pelissä Jussiin. Olen lyönyt vetoa Anten puolesta, enkä todellakaan haluaisi, että Jussi veisi minun rahoja. Jussin kerroin on huikeat 16 kuten alta näkee. Jo 10 eurolla vetäisee itselleen 150 voitot. No mutta hänessä siis on kaikki kohdillaan.

NIKO: Harmi ettei mennyt aikaisemmin taloon. Ois voinut olla jopa mahdollisuudet voittoon?! Ei ehkä, mutta tässä on sellainen ripaus sitä ihanaa ”vanhaa beebeetä” joka oli täynnä 21 vuotiaita,pinnallisia,stadilaisia. Se oli sitä ihanaa aikaa kun talon tapahtumat vielä jakso puhuttaa jengiä ja se synnytti kohua mediassa. Sellasta realitya meikäläinen arvostaa ja haluaisi jatkossakin kattoa!

bb-andteBB-ANDTE

JORI: Ja tässä siis minun suosikkini. Jos jotain negatiivista sanoisin, niin minusta jhän on jäänyt hieman junnaamaan paikoilleen. Andte ei on hieman liian tasainen ja lutuinen. Kuitenkin sitä kaipaa uusia piirteitä esille. Andte kuitenkin kaikista järkevin talossa. Aivan kuten minä viime vuonna…

NIKO: Joo, ihan varma voittaja.. mutta ollut jotenkin hemmetin tasapaksu. Ei ole moneen viikkoon tarjonnut mitään uutta. Ei siis mitään uutta. Mutta kuten aina.. tämmöset ne sen lopulta voittaa.

JORI: No ainahan kyllä finaali on ollut jännittävä ja yllätyksellinen. Ja porukkaakin on vielä vaikka kuinka. Nyt kun aita on poissa voi ihmisistä tulla vaikka mitä uutta esiin. Teille vedonlyönnistä kiinnostuneille tässä on tämän hetken veikkaustaulukko. Omaa voittajasuosikkiasi pääset veikkaamaan klikkaamalla taulukkoa.

bbvedot

 

guts-logo