Uutiset , ·

Kesän taittuessa syksyksi Pohjois-Amerikan NHL-kiekkoliigassa pelataan parhaillaan jo pudotuspelejä Torontossa ja Edmontonissa. Koronapandemian vuoksi sarjaa pelataan poikkeuksellisesti täysin eristettynä muusta maailmasta, etteivät pelaajat saisi koronatartuntoja. Parhaillaan NHL ja pelaajayhdistys valmistautuvat poikkeusolojen jatkumiseen ensi kaudella.

Koronapandemia voi tuoda mukanaan myös sen, että seuraavan NHL-kauden alkamisen viivästyminen jopa joulukuulle mahdollistaisi tähtipelaajien osallistumisen kotimaiseen Liiga-sarjaan. Mikäli suomalaisia NHL-tähtiä nähdään Liigassa, tuo se luonnollisesti lisää jännitystä myös vedonlyöjille. Esimerkiksi The Athletic -lehti ennustaa, että Nutivaara ja Vehviläinen voisivat pelata jatkossa Suomessa.

Suomessa Liigan seuraavat valmistavat ottelut pelataan huomenna keskiviikkona, jolloin Jukurit kohtaa Kalpan, JYP kohtaa Kärpät, Lukko kohtaa Sportin ja TPS kohtaa Jokerit. Varsinainen runkosarja käynnistyy tällä tietoa 1. ja 2. lokakuuta. Parhaillaan kiekkofanit jännittävät kuumeisesti miten mahdolliset koronarajoitukset tulevat vaikuttamaan pelien katsomoissa.