Uutiset Videot , ·

Suomessa on kilpailtu jo muutaman vuoden ajan luomumisseille tarkoitetussa Miss EW -kilpailussa. Siinä etsitään Elovenatyttö-tyylistä nuorta missikaunotarta. Idea kilpailuun on Henna Peltosen, joka halusi saada Suomeen entisaikojen missikilpailujen henkeä ja päätti perustaa Suomeen oman missikilpailunsa.

Perinteisiä missiarvoja kunnioittavassa Miss EW -kilpailussa mukana olevat eivät ole saaneet käydä parantelemassa ulkonäköään esimerkiksi kauneuskirurgialla, mutta heillä ei saa myöskään olla tatuointeja, hiustenpidennyksiä tai rakennekynsiä. Parhaillaan vuoden 2021 kilpailussa lähestytään jo finaalia, joten ennakkosuosikkien kärkikaarti alkaa olla selvillä.

Kilpailun virallisen tuomariston lisäksi myös ulkopuoliset asiantuntijaraadit ovat tarkkailleet kilpailun kaunottaria ja nyt lausuneet näkemyksensä asiasta. Esimerkiksi Mr Greenin asiantuntijat ennustavat Oulun Merimaaria Marttilasta kilpailun voittajaa. Toiseksi ennustetaan nousevan Veera Honkanen, kolmanneksi Assi Paanasen ja neljänneksi Henna Nousiaisen. Heikoin mahdollisuus voittoon on näiden asiantuntijoiden mukaan tamperelaisella Iida Toivasella.