Uutiset Viihde , ·

Huippusuosittu suomalainen UFC-tähti Makwan Amirkhani valmistautuu parhaillaan seuraavaan otteluunsa, joka järjestetään Jason Knightia vastaan toukokuun lopussa Liverpoolissa, Britanniassa. Ottelu on hänen uransa kannalta merkittävä, ja Amirkhani on valmistautunut siihen jo pitkään sekä Irlannissa että Suomessa.

– Nyt kun valmistaudutaan otteluun, juoksen aamulenkin neljästä viiteen kertaan viikossa aina aamuisin kahdeksan ja yhdeksän välillä. Aamulenkin jälkeen minulla on vuorossa päivittäiset aamutreenit ja illalla sitten vielä toiset, joten hyvinkin aktiivisesti tulee tällä hetkellä treenattua, Makwan kertoo Rizkin blogissaan.

Amirkhani kertoo treenaavansa yksilöurheilijana yleensä hieman muista poikkeavilla rutiineilla, mutta välillä myös normaalisti. Lisäksi hän auttaa muita urheilijoita vinkeillään. Nyt hänen ajatuksensa ovat kuitenkin vain yhdessä asiassa, eli tulevassa UFC-ottelussa.

– Kun ottelupäivä ja vastustajani varmistuivat, menin hieman erilaiseen tilaan. Ajatuksiani selkeytti kuitenkin se, että sain vihdoin tietää milloin on tehtävä edessä. Ottelutyylini on parantunut runsaasti ja olen kehittynyt ottelijana todella paljon. Voi olla, että vuoden ottelutaukoni toki näkyy osittain ottelussa, mutten kuitenkaan usko sen näkyvän negatiivisesti, Makwan kertoi.

– Jason Knight ei ole maailman paras lyöjä tai painija, mutta varteenotettava vastustaja sekä hyvä matossa. Mielestäni sopiva vastustaja minulle. Kuitenkin ottelua ajatellen minulla on enemmän ässiä hihassa kuin korttipakassa, enkä ole lähdössä Liverpooliin ottelemaan yli viittätoista minuuttia.