Uutiset , ·

Suomalaisten suosikiksi noussut vapaaottelija Makwan Amirkhani on tulevan viikonlopun kuuma UFC-nimi urheilupiireissä ympäri maailmaa, sillä pari vuotta sitten Liverpoolissa yhdysvaltalaisen Jason Knightin tuomariäänin voittanut Amirkhani kohtaa kehässä Edson Barbozan.

https://www.instagram.com/p/CF9fRdhn4Y4/

Ottelu nähdään Suomen aikaa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, ja tulossa on ennakkoarvioiden mukaan suomalaistähden uran toistaiseksi haastavin ottelu. Viime aikoina ahkerasti harjoitellut Amirkhani suostui otteluun lyhyellä varoitusajalla, sillä hän oli jatkuvan harjoittelunsa myötä nopeasti valmis nousemaan kehään kovatasoisen vastustajan kanssa.

Viikonlopun tähtiottelu kiinnostaa kovasti myös vedonlyöjiä, sillä koronakriisin johdosta urheilumaailmassa on ollut tavallista vähemmän eri lajien otteluita. Makwan itse kertoo sosiaalisessa mediassa, että hän on nykyisin itsevarmempi kuin koskaan urallaan. Hän lähteekin otteluun lähes rajattomalla itseluottamuksella. Kesäkuussa Amirkhani palasi voittokantaan UFC251-tapahtumassa Abu Dhabissa, jossa hän voitti skotlantilaisen Danny Henryn höyhensarjan ottelussa.

View this post on Instagram

More.

A post shared by Makwan Amirkhani (@makwanufc) on