Uutiset Videot , ·

Automaailman tunnetuimpiin lukeutuvat road tripit ovat Gumball 3000 ja Cannonball Run, joissa molemmissa nähdään toinen toistaan upeampia luksusautoja. Slowball on hieman vastaava tapahtuma, mutta kalliiden ökyautojen sijaan siinä yhdistetään hauska road trip ja hieman vanhemmat autot Art on Wheels -teemalla.

Slowball

Slowball

Aiemmin jo vuosina 2013 ja 2015 järjestetyssä autotapahtumassa autot toimivat kuin taiteilijoiden kankaina, joihin loihditaan upeita ja näyttäviä maalauksia. Tänä vuonna Slowballin viisipäiväinen road trip käynnistyy 2. elokuuta Tallinnasta, josta reitti jatkuu Helsinkiin ja sieltä Turkuun, Tukholmaan ja Maarianhaminaan. Päätepisteessä ollaan 6. elokuuta.

Autot ovat siis vanhoja, joten teemaan kuuluu se, että joitain menopeleistä joudutaan mahdollisesti korjaamaan matkan varrella. Tapahtuman tarkoituksena on markkinoida taidetta, kulttuuria ja kierrätystä sekä tietenkin pitää hauskaa. Vuonna 2013 Slowball kulki Tallinnasta Berliiniin ja vuonna 2015 Tallinnasta Hiiumaalle ja takaisin Tallinnaan.

Slowball