Uutiset Videot , ·

Yhdysvalloissa collegeen pääseminen on monelle nuorelle unelmien täyttymys. Maan suosituimpiin yliopistoihin ei kuitenkaan niin vaan mennä, ja vaikka perheeltä löytyisi loputtomasti rahaa kalliisiin lukuvuosimaksuihin, tulee nuoren olla tarpeeksi menestynyt opinnoissaan päästäkseen sisään.Äskettäin aiheen tiimoilta nousi valtava skandaali.

Maan liittovaltion poliisi FBI pidätti muun muassa Täydelliset naiset –sarjasta tunnetun Felicity Huffmanin petoksesta epäiltynä. Naisen epäillään pyrkineen lahjonnan avulla saamaan vanhimmalle tyttärelleen paremmat pisteet college-hakuun. Samassa syytteessä mainitaan myös niin ikään näyttelijä Lori Loughlin, joka pidätettiin jopa puolen miljoonan dollarin lahjusten antamisesta. Täydelliset naiset –tähti Huffman on myöntänyt syyllistyneensä syytteessä mainittuun tekoon, mutta Loughlin on nyt kiistänyt syyllisyytensä.

Tämä ratkaisu hämmentää monia, sillä jos näyttelijätär tuomitaan rikoksestaan, voi hän joutua vankilaan jopa 20 vuodeksi. Moni uskoikin, että Loughlin neuvottelee itselleen lepsumman tuomion syyllisyytensä myöntämistä vastaan. Myös syytteessä oleva naisen aviomies, muotisuunnittelija Mossimo Giannulli on kertonut olevansa syytön kyseiseen rikokseen.

Kommentit