Uutiset , ·

Koronapandemia on aiheuttanut ympäri maailmaa mittaamattomasti ongelmia elämän eri osa-alueilla, eivätkä urheilulajit ole jääneet siitä paitsi. Suomalaiset saavat nyt seurata hyvin poikkeuksellista Formula 1 -sarjaa, ja vaikutukset yltävät luonnollisesti myös Suomen ja Pohjois-Amerikan jääkiekkoliigoihin. Nyt NHL-pomo Gary Bettman on jyrähtänyt vaatiessaan täyden kauden pelaamista.

Parhaillaan käynnissä oleva kausi alkaa olla jo loppusuoralla, ja parhaillaan käydään keskusteluja seuraavan kauden pelaamisesta. Koronatilanne näyttää tällä hetkellä siltä, että ensi kaudesta tulee niin ikään hyvin poikkeuksellinen ainakin katsojien osalta. Bettman on nyt kuitenkin peräänkuuluttanut, että hänen mukaansa tuleva NHL-kausi täytyy pelata täysimittaisena 82 ottelun kautena ja täysimittaisina pudotuspeleinä.

Seuraavan NHL-kauden on määrä alkaa jo reilun kahden kuukauden kuluttua joulukuun alussa, mutta koronatilanteen muuttuessa kauden alkamista voidaan joutua viivästyttämään jopa tammikuulle saakka, USA Today uutisoi. Liigapomon mukaan liigapelit tulee pyrkiä pelaamaan ennen kesäkuuta. Kauden kohtalon määrittää lopulta pitkälti koronatilanne.