Uutiset Videot , ·

Jääkiekon SM-liigassa pelataan parhaillaan pudotuspelejä, ja eräs taistelupareista on Pelicans-TPS. Turkulaiset tulivat jo heti pudotuspeliavauksessa yllätetyiksi, kun Waltteri Merelä iski jo seitsemännellä peliminuutilla kiekon TPS-maalivahti Andrei Karejevin selän taakse Iikka Kangasniemen syötöstä. Avausosuma antoi ottelulle monet yllättäneen sävyn.

TPS pääsi nousemaan ensimmäisen erän lopussa ylivoimalla tasoihin Josh Kestnerin maalilla, mutta Pelicans rokotti välittömästi ja avauserä päättyi Iikka Kangasniemen toimesta lukemin 2-1. Toinen erä oli Pelicansin, sillä Rudolf Cerveny laukoi kaksi maalia yhdessä erässä. Turkulaiset olivat heittopusseina, kun Pelicans iski vielä kolmannessa erässä Aleks Haatasen maalilla taululle lukemat 5-1.

TPS yritti vielä nousta, mutta Markus Nurmen ja Ville Lajusen maalit onnistuivat saamaan ottelun tulokseksi 5-3. Mikäli Pelicansien vire oli yllätys turkulaisille, oli se sitä ehkä muillekin. Eräs suomalainen oli nimittäin veikannut Mr Greenillä puolivälierien kahden ottelun tulokset oikein ja voitti yli 12 000 euroa. Pudotuspeliavauksessa loistanut Iikka Kangasniemi nähdään jatkossakin samoissa väreissä, sillä Pelicans on tehnyt hänen kanssaan jatkosopimuksen vuodeksi. Tällä kaudella Kangasniemi on iskenyt 42 pelaamassaan ottelussa peräti 12 maalia ja antanut 27 maaliin johtanutta syöttöä.