Uutiset Videot , ·


Suomalaisten viideohjelmien kuumimmassa kärjessä jo vuosien ajan komeillut Putous palasi viime viikonloppuna televisioruutuihin. Mediassa huomion vei erityisesti Lätkäfaija-sketsissä mukana ollut poika, jonka roolisuoritus sulatti suomalaisten sydämet. Häntä ylistettiin jopa kauden parhaaksi tähdeksi. Tuttuun tapaan katsojat odottivat kovasti myös uusien sketsihahmojen esittelyä.

Katsojien odotus palkittiin, kun sketsihahmot lopulta marssitettiin ruutuun. Tuttuun tapaan heti alkoi myös arvuuttelu kauden sketsihahmokisan voittajasta. Sosiaalisen median kommenttien perusteella yksi hahmoista oli ylitse muiden, sillä ensimmäistä kertaa Putouksen näyttelijäkaartissa mukana olevan Dennis Nylundin tanssiva ruotsalainen Folke Rundqvist rankattiin heti suosituimmaksi hahmoksi.

Samaa mieltä kauden voittajasta ovat myös vedonlyönnin asiantuntijat, joiden mukaan Rundqvist on ylivoimainen. MrGreenin mukaan toiseksi todennäköisin sketsihahmokisan voittaja on Auto-Seppo ja kolmanneksi todennäköisin Risto ”Wildman” Horttanainen. Perässä tulevat Lapin Patja ja Pönttö.

Ensimmäisten putoajien joukkoon sen sijaan rankataan Anja Jankka ja Päivi Viemää. Televisiokatsojat muistavat, että usein sketsihahmot ovat saaneet kauden edetessä uusia piirteitä ja katsojien suosikit ovat siten voineet vaihtua ennen finaalia. Uuden Putous-tuotantokauden ensimmäinen jakso tavoitti peräti 1,34 miljoonaa suomalaista.

– MTV3-kanavan viikonlopun viihdeohjelmisto on käynnistynyt upeasti. MTV on lanseerannut jälleen menestyksekkäästi uutuusohjelman ja Laulu rakkaudelle -formaatti on heti ensimmäisellä tuotantokaudella noussut suosituimpien viikonloppuohjelmien joukkoon. Putouksen ensimmäistä jaksoa suomalaiset tietävät odottaa; sketsihahmot ja muun muassa hulvattomat insertit aiheuttivat jälleen paljon kuhinaa ja keskustelua. Putous uudistui tuoden tällekin kaudelle ja laajan yleisön tietoisuuteen tuoreita, kiinnostavia näyttelijöitä. Myös Kuutamolla tavoitti lähes miljoona suomalaista. Tästä on hyvä jatkaa, kotimaisten tuotantojen päällikkö Hanna Kortti kertoo.