Uutiset , ·

Yhdysvaltalainen Hot Ones -ohjelmaformaatti on saanut kotimaisen vastineen, kun Rizk Kuumilla Siivillä -nettisarja istuttaa piinapenkkiinsä julkkiksia. Ohjelmassa juontaja ja haastateltava nauttivat tarinoinnin lomassa huipputulisia siipiä, joiden myötä tuska voidaan aistia kotikatsomoissa saakka.

Kuumilla Siivillä – Adi L Hasla from Eero Oikarinen on Vimeo.

Extra Hot -siipikastike ei suinkaan ole tässä ohjelmassa kastikejunan päätepysäkki, vaan sen jälkeen tarjolla on vielä Suicide-kastikkeella valeltu siipi. Viimeisenä vuorossa on Tsernobyl-kastike, jota vain uhkarohkeimmat uskaltavat maistaa. Ohjelman sponsorina toimii Texas Pete, joka tunnetaan juuri kastikkeistaan.

Ensimmäisessä jaksossa haastattelussa nähdään suuren suosion saanut räppäri Adi L Hasla, jonka huhtikuussa julkaistu Kevät-hitti on rikkonut Spotifyn striimausennätyksiä. Hän otti haasteen vastaan ja suostui maistamaan kaikki siivet. Loppua kohti haastattelu muodostuu haastavaksi, kun siivet alkavat polttaa suuta ja hiki alkaa valua. Adi paljastaa haastattelussa esimerkiksi nimensä taustan.