Uutiset , ·


Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan loppuottelu on yksi maailman seuratuimpia urheilutapahtumia, koska silloin sadat miljoonat ihmiset ympäri maailmaa nauliintuvat televisioiden ääreen ystävien ja sukulaisten kanssa seuraamaan odotettua finaalia. Ottelujen saama valtaisa suosio on nostanut myös ottelun väliajalla nähtävän ohjelman yhdeksi maailman seuratuimmista viihdetapahtumista.

NFL-finaalin lopputulos kiinnostaa tietenkin monia, mutta myös väliaikashow saa yleisön jakamattoman huomion. Kuluvan kauden loppuottelussa ensi vuoden helmikuussa Super Bowlin väliajalla esiintymislavalle nousee erittäin nimekäs joukko hiphopin supertähtiä, kun esiintymässä nähdään tällä tietoa muun muassa Eminem, Dr Dre ja Snoop Dogg.

Legendaaristen räppärien esiintymisen mahdollistaa NFL-organisaation yhteistyö viihdeyhtiö Roc Nationin kanssa. Kova kolmikko esiintyy sadoille miljoonille katsojille 13.2.2022. Heidän lisäkseen esiintymässä nähdään Kendrick Lamar ja Mary J Blige. Yhteensä tämä joukko on palkittu urallaan peräti 43 Grammy-palkinnolla ja heillä on ollut Yhdysvalloissa yhteensä 19 albumilistan ykkössijaa.