Kuvat Uutiset , ·

Moni muistaa varmasti omasta lapsuudestaan hammaskeijun, joka kävi hakemassa irronneet maitohampaat. Hammaskeiju jätti myös usein rahaa tai muuta pientä kivaa hampaiden tilalle. Nyt erään naisen isä on löytänyt vanhan kirjeen, jonka hänen tyttärensä oli kirjoittanut pienenä tyttönä hammaskeijulle.

Jennifer oli suivaantunut siitä, ettei hammaskeiju tullutkaan tuomaan hänelle lahjaa hampaan irtoamisen jälkeen. Tästä kimpaantuneena tyttö kirjoitti hammaskeijulle, ettei tämän tästä lähtien kannata vaivautua, sillä hän aikoo pitää omat hampaansa. Topakka neiti päättää lievästi passiivis-aggressiivisen sävyisen kirjeensä kirjoittamalla, ettei hammaskeijun kannata vaivautua vastaamaan hänelle.

Jennifer jakoi kertomuksensa Redditissä. Nyt jo aikuinen nainen kuitenkin selitti, että hammaskeiju oli hänen ohjeistuksestaan huolimatta vastannut kirjeeseen. Vastauksessa oli lukenut, että hammaskeiju olisi ehkä päässyt Jenniferin tyynylle hampaan luo, jos tämä olisi pitänyt huoneensa siistimpänä eikä keiju olisi jäänyt jumiin tämän sotkukasoihin.