Uutiset , ·

Koronakriisin myötä on alkanut vilkas julkinen keskustelu vakuutuksista, kun esimerkiksi hallituksen päätöksellä suljetut ravintolat eivät ennakko-odotuksista huolimatta saaneet pakkosulkemisesta korvauksia vakuutusyhtiöiltä. Samaa keskustelua käydään nyt myös festivaalien ja tapahtumien osalta, kun vakuutusyhtiöt yrittävät kiemurrella itsensä ulos korvauksista.

Vakuutuksia on tarjolla jokaiselle elämän osa-alueelle, ja viime vuosina on jopa listattu niistä erikoisimpia. Vakuutuksia voi saada lähes mille tahansa esimerkiksi poptähden lauluäänestä säätilojen vaihteluun. Tunnettuja poikkeuksellisia vakuutuskohteita ovat muun muassa Jennifer Love Hewittin rinnat, David Lee Rothin siemenneste, Jennifer Lopezin takapuoli, Rod Stewartin ääni ja Heidi Klumin sääret.

Esimerkiksi Coolbet tarjoaa vakuutusta vedonlyöntiin ja brittiläinen Lloyds on vakuuttanut muun muassa Tom Jonesin rintakarvat miljoonasta eurosta samoin kuin urheilutähti Troy Polamalun hiuspehkon. Sama yhtiö vakuutti myös aikuisviihdetähti Keiran Leen sukuelimen miljoonasta eurosta.

Kommentit