Videot Viihde , ·


Golfkauden ensimmäinen arvoturnaus, Masters, käynnistyy Yhdysvalloissa tänään. Yksi suurista on kuitenkin joukosta poissa, sillä helmikuun loppupuolella vakavaan auto-onnettomuuteen joutunut lajin supertähti Tiger Woods toipuu yhä saamistaan vammoista. Hän ei siis pääse osallistumaan turnaukseen. Hänet on totuttu näkemään esimerkiksi aikaisempien voittajien illallisella, mutta tiistain tilaisuuteen hän ei päässyt mukaan.

Illallisen lisäksi Woodsilta jää luonnollisesti väliin koko Master-turnaus, jossa hän olisi voinut päästä tänä vuonna kuudennella voitollaan tasoihin niin ikään kuusi voittoa aikoinaan saaneen Jack Nicklausin kanssa. Se tilanne koittaa ehkä vuoden päästä, mutta nyt Woodsin täytyy keskittyä toipumiseen. Supertähden poissaolo nyt muille pelaajille mahdollisuuden tavoitella arvostettua Masters-voittoa.

Tänä vuonna Masters-turnauksessa huomio kiinnittyy erityisesti Rory McIlroyn suorituksiin, sillä hänellä on mahdollisuus saada viides Masters-voittonsa ja nousta siten Tiger Woodsin kanssa tasoihin. Hänen edellisestä voitostaan on jo neljä vuotta. Myös nelinkertainen major-voittaja Brooks Koepka janoaa tänä vuonna Masters-voittoa, vaikka on parhaillaan toipumassa polvileikkauksesta. Koepkan mukaan hänellä on ongelmia lähinnä kävelyn kanssa, mutta pelin pitäisi kulkea normaalisti. Luonnollisesti viime vuoden voittaja Dustin Johnson on yksi suosikeista.