Uutiset Videot , ·


Jääkiekon SM-liigan sarjataulukossa parhaillaan neljänneksi viimeisenä oleva Vaasan Sport koki äskettäin kovia ollessaan vieraspelissä Tampereella. Sarjataulukossa parhaillaan kolmantena komeileva Tappara antoi nimittäin vaasalaisille kylmää kyytiä voittaessaan ottelun murskalukemin 7-1. Vaasan veri ei kuitenkaan vapissut tappiosta huolimatta.

Sport otti tappion vastaan leuka pystyssä, sillä Tappara oli kiistatta tällä kertaa parempi. Joukkueen tunnelma eivät olleet ymmärrettävästi ottelun jälkeen katossa, mutta toinen vastoinkäyminen oli vielä edessä. Liigajoukkueen pelaajat eivät nimittäin saaneet ottelun jälkeen ruokaa Tapparalta, vaikka vierasjoukkueelle ruokien tarjoaminen on kotijoukkueiden vakiintunut toimintatapa.

Sportin Jonne Virtanen kertoi MTV Urheilulle, ettei muista vastaavaa tilannetta tapahtuneen koskaan aiemmin. Tällaisen tapauksen todennäköisyys on siis melko pieni. Yllätys oli sitäkin suurempi, sillä ottelupaikkana toimi yksi maailman upeimmista ja nykyaikaisimmista pelipaikoista, Nokia Arena. Lopulta vaasalaiset joutuivat turvautumaan ABC-huoltoaseman Hesburgeriin. Tapparan mukaan se oli tilannut Sportille ruokailun, jota ei kuitenkaan jostain syystä toteutettu.