Videot Viihde , ·


Amerikkalaisen jalkapallon suosio ei ole Suomessa ollut kovin suurta koskaan, mutta lajiin on viime vuosina kiinnitetty selvästi aiempaa enemmän huomiota. Parhaimmillaan NFL-sarja tarjoaakin katsojille selkäpiitä kutkuttavia jännityksen hetkiä, ja nyt siellä nähtiin poikkeuksellisen upea ottelun päätös.

Jacksonville Jaguarsin ja Miami Dolphinsin välisessä jännittävässä NFL-ottelussa ratkaisua saatiin nimittäin odottaa aivan viime sekunneille saakka, jolloin yli vuoden kestänyt Jaguarsin kahdenkymmenen ottelun tappioputki katkesi pistein 23–20. Huikea loppuratkaisu sai yleisön ymmärrettävästi villiintymään niin stadionilla kuin kotikatsomoissakin.

Ottelu ratkesi Matthew Wrightin 53 jaardin potkulla, joka osui tyylikkäästi haarukkaan. Ottelun sankari Wright keräsi joukkueelle yhteensä 11 pistettä. Voitto oli Jaguarsille tärkeä, sillä se hävisi edellisen kauden otteluista avausottelua lukuunottamatta kaikki, ja myös kuluva kausi käynnistyi viidellä tappiolla. Aika näyttää johtaako loppuratkaisu voittoputkeen.