Videot Viihde , ·


Suomessa eletään parhaillaan kiinnostavia hetkiä erityisesti jääkiekon ystävien keskuudessa, sillä Liigan puolivälierät ovat parhaillaan käynnissä. Tänään maanantaina Oulussa ottivat toisistaan mittaa Oulun Kärpät ja Tampereen Ilves, mutta ottelu sai hämmentävän lopun. Kohtaaminen jouduttiin nimittäin keskeyttämään kokonaan ja ottelua jatketaan myöhemmin.

Katsojat niin paikan päällä Raksilan jäähallissa kuin nettilähetysten ääressä eivät olleet uskoa silmiään, kun hallin jään todettiin olevan liian huonolaatuista ottelun jatkamiseksi. Oululaisittain kiusallinen tilanne päätti ottelun, kun ensimmäistä erää oli jäljellä noin kymmenen minuuttia. Myöhemmin ottelua yritettiin vielä pariinkin otteeseen jatkaa, mutta lopulta puoli yhdeksän jälkeen illalla yleisölle kerrottiin, että peliä päästään jatkamaan vasta tiistai-iltana.

Silminnäkijöiden mukaan jää oli niin heikossa kunnossa, että pelikentän mainos pilkotti jään alta. Tällaisesta tilanteesta edes kansainväliset peliyhtiöt eivät todennäköisesti mahdollista veikkauksia suuntaan tai toiseen. Nyt sekä Oulussa että Tampereella toivotaan, että Raksilan jää saadaan pelikelpoiseen kuntoon tiistain aikana.